во ,

Зошто во горниот џеб носите лажичка?

Во еден отмен ресторан гостинот го прашува келнерот:

– Зошто во горниот џеб носите лажичка?

– Заради хигиена. Ако случајно, во нечија чинија слета мува, наместо со прст, јас хигиенски ја вадам со лажичка.

– Во ред, а зошто ви е тој синџир прикачен за коланот, а другиот крај ви е во панталоните?

-Па, знаете, исто заради хигиена. Кога одам во тоалет, не го допирам „она“ со раце, туку го вадам на синџирот.

– Навистина хигиенски – искоментирал гостинот – А како го враќате назад во панталоните?

– Хигиенски лесно го поттурнувам со лажичката.

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Инсистирам на развод! Јас, господин судија сум идеална домакинка. А тој без мое знаење…

3 Вицови за студентските маки