во ,

Зошто на ураганите им даваат женски имиња…

Реклама

Зошто на ураганите им даваат женски имиња?

– Затоа што доаѓаат влажни и диви, но при заминување ја носат куќата и автомобилот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Старец и старица поминуваат низ паркот…

Денес убив 5 муви – две машки, три женски…