во ,

Зошто плавуша ја вади вратата од бањата кога се тушира…

Реклама

Зошто плавуша ја вади вратата од бањата кога се тушира?

– За да не ја гледаат низ клучалката!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Малиот Перица ја прашува својата учителка дали може да разговара со неа по часот…

Станало детето во четири наутро и ја моли мајката да му раскаже бајка, а мајката му…