во ,

Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот…

Жената:

– Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот.

Мажот:

– Кога се соочувам со некој проблем, без разлика колку голем ми изгледа, ја погледнувам твојата слика и проблемот исчезнува.

Жената задоволно:


– Ти давам сила и надеж?

Мажот:

– Да! Ти ја гледам сликата и се прашувам: „Кој проблем може да е поголем од овој?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20+ Емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да почне драмата

Педесетгодишна жена добила срцев удар, и во критичниот момент и се јавува Господ…