во ,

Зошто ти е толкава дупка бе Мујо?


Копал Мујо дупка. Копа копа, па ќе влезе во неа да измери па пак продолжува да копа. Дошол Хасо и го прашува:

Зошто ти е толкава дупка бе Мујо?

Па треба да се сликам за лична карта, а ми бараат слика на која ќе ми се гледа само главата.

Аха, па добро со среќа.

Утредента пак го гледа Мујо како копа дупка.

А зошто ти е пак оваа дупка?

Па ми бараат две слики!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!​

20 Луѓе кои заслужуваат аплауз за нивната напорна работа