во ,

Иде нова група жени на небото и сите се наредиле во колона пред…

Реклама

Иде нова група жени на небото и сите се наредиле во колона пред Господ и Св. Петар…
Господ заповедува:
– Сите жени што го изневериле мажот, чекор напред..
Сите исчекоруваат само една останала и Господ му вика на Св. Петар,
– Оди види, да не е глува oваа…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си прават муабет Блажо и Нацо…

Новинарка разбрала дека некој овчар забележал вонземјани…