во ,

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат…

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат. Влегла прва Американката. Кога излегла, другите две ја прашуваат:


– И, како беше?

– Па, добар е, ама не е многу нежен.

Потоа влегла Французинката. Се задржала малку повеќе.

– Како беше?

– Горе-долу, арен е, ама не знае да води француска љубов.

Влегува последна нашата и заборавила да излезе. Ја чекале, ја чекале двете и на крај се загрижиле и си рекле:

– Ајде да влеземе да видиме што се случува, да не ја преморил!

Влегуваат и што ќе видат! Роботот бега низ целата соба, Македонката го брка со метлата и му вели:

– Пи*ка ти мајчина, за бегање имаш батерии, а за е*ање немаш, а!?

Навалица Ви препорачува

Олд Скул бандана

600.00 ден

Навалица Ви Препорачува

Машки папучи

1,600.00 ден

SOCKS ADDICT

1,070.00 ден

Олд Скул бандана

600.00 ден

Што мислиш?

33 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Познати личности кои изгледаат премногу слично како две капки вода

46 од Најпознати мемиња фаци Некогаш VS. Како изгледаат денес