во ,

Има две врати: М и Ж, кај да влезам?


На синот му се оди во WC. Влегува па одма излегува и му вели на татко му:

– Има две врати: М и Ж, кај да влезам?

Таткото му вика:

– Не биди глуп, размисли малку: М – мадам, Ж – жентлмен

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Дарежливи кучиња кои не можат да ги остават своите сопственици без подарок

Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце?