во ,

Кажете нешто да направам, ако можам да го направам ќе ве убијам, ако не можам ќе ве оставам живи…

Седеле Македонец, Американец и Италијанец во кафана.

И доаѓа некој ќелав човек и им вика:

Реклама

– Кажете нешто да направам, ако можам да го направам ќе ве убијам, ако не можам ќе ве оставам живи.

Американецот вика:

– Помести ги сите планини.

Човекот ги поместил и го убил.

Италијанецот вика:

– Испиј ги сите мориња и езера.

Човекот ги испил и го убил.

И доаѓа на ред Македонецот и му вика:

– На ти 100 ден. и иди ошишај се!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа…

Јас одам да се бањам, пазете се ако го нема саатот, првак сум во бокс!