во ,

Кажи го во сегашно време глаголот оди.

Наставничката му вели на Трпе:

– Кажи го во сегашно време глаголот оди.


– Јас одам, ти одиш, тој оди…

– Побрзо бе Трпе.

– Јас бегам, ти бегаш, тој бега…


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Петар, зошто немаш домашно?

Е, како бе ти полжав се најде олку високо?