во ,

Како не ви е срам! Јас не Ве познавам, а Вие си дозволувате да се однесувате така!


Една жена сакала да влезе во автобус, но нејзината сукња била толку тесна што не можела да ја крене ногата на скалата.

Видела не видела, го откопчала малку патентот од задната страна и пак пробала. Скалата пак била многу висока. Жената го откопчала патентот уште повеќе за да не го испушти автобусот. Но, пак ништо.

Не успеала да ја крене ногата. Третиот пат веќе решена да се качи, го откопчала патентот до крај и таман да ја крене ногата, осетила две раце како ја фатиле за задникот и ја кренале во автобусот.

Таа налутено го погледнала мажот кој стоел зад неа и му се развикала:

– Како не ви е срам! Јас не Ве познавам, а Вие си дозволувате да се однесувате така!

Мажот одговорил:

– И јас не Ве познавам, госпоѓо, а Вие веќе 3 пати ми го откопчувате патентот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Двајца Македонци на одмор во Грција се сместиле во хотел каде што бесплатно давале неограничено вино за гостите…

Трпе, лоши се резултатите. Имате покачен крвен притисок, холестерол, шеќер… Крвната слика е слаба… катастрофа!