во ,

Како се вика вепар со три нозе…

Реклама

Како се вика вепар со три нозе?
НЕПАР!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Матурски фотографии кои покажуваат како изгледале матурантите кога телефоните сè уште имале жици

Доаѓа пијан човек дома и одеднаш се слуша БУМ…