во ,

Како успеавте да живеете толку години со овој човек?

Маж и жена слават 80 години брак. Телевизија, новинари ја прашуваат бабата:

– Како успеавте да живеете толку години со овој човек?


– Кога ме зеде од дома, ме качи на коњот, на тргнување коњот се сопна и тој рече „еден“. На средината на патот коњот повторно се сопна и тој рече „два“. На влезот во неговиот двор коњот пак се сопна, тој ме симна од него, рече „три“ и го застрела. Јас изненадена го прашав зошто го застрела коњот, а тој рече „еден“…


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Магаре, време ти е, ќе те јадам! Кажи си ја последната желба?

21 Најлоши работи што можат да се случат на храната