во ,

Капетанот вика: Стави маску !


Во војска, војниците вежбаат атомско-биолошко-хемиска заштита, и ставаат и вадат гас-маски.

Капетанот вика:

– Стави маску !

Сите војници ги ставаат гас-маските.


Потоа, капетанот вика:

– Вади маску !

Војниците ги вадат гас-маските.

Капетанот здогледува еден војник, и го прашува:

– А ти, војниче, што ниси извадио гас-маску ?

– Извадио сам је, господине капетане ! – одговара војникот.

Капетанот се загледува во лицето на војникот, и вика:

– Пу, је*ем ли ти фацу !!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Како се променија 22 познати парови кои се заедно долги години

Уште колку ќе живеам?