во ,

Касни кумановско војниче у строј, одвај дотрчуе и застануе у ред па се мести…

Касни кумановско војниче у строј, одвај дотрчуе и застануе у ред па се мести, мести ама командир га види …

– Зошто доцниш војнику ?!

– Пра се, командире !

Реклама

– Какво прасе ?!

– С’с лонче !

– Шо збориш војнику ?! Какво прасе, какво слонче ?!

Друг кумановац се умешуе да дообјасни :

– Командире, сака да каже – замиваја се !


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не пијам за твоите 50 на кои личиш на кисела зелка! Не пијам за твоите 35…

Кажи чедо што гревови си направил?