во ,

Келнер! Може ли да ни го спакувате ова за кучето?


Семејство со 2 деца во ресторан:

Мајката:

– Келнер! Може ли да ни го спакувате ова за кучето?

Келнерот:

– Се разбира госпоѓо!

Децата:

– Јееее, мама ќе ни купи кучеее!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Миличок, знаеш дека во недела ми е роденден нели? Ќе има ли подарок за твоето маченце?

16 Луѓе чија вистинска возраст ја знаат само нивните родители