во ,

Кога гледам, невреме. Лие дожд, грми, светка, дува ветер 100 км на час…

Сабота наутро, станав рано, тивко се облеков, си направив ужина и тивко излегов од дома. Го закачив чамецот за автомобилот и тргнав по риба.

Кога гледам, невреме. Лие дожд, грми, светка, дува ветер 100 км на час.


Се вратив во автомобилот, го вклучив радиото и слушам времето ќе биде лошо цел ден.

Се вратив назад дома, тивко се пресоблеков и повторно си легнав во кревет….ја гушнав жена ми од зади, сега со други чувства и и шепнав, „Времето надвор е многу
лошо“.

А таа: „А можеш да замислиш, оној мој глупав маж отиде по риба?“


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оставите, ја ќу да провалим врата !

16 Луѓе кои успешно го подобриле својот изглед