во , ,

Кога комшијата си купи нова кола, ти ме натера и ние да си купиме…

– Трпано, дојди тука да те прашам нешто.

– Кажи Трпе?


– Кога комшијата си купи нова кола, ти ме натера и ние да си купиме. Кога комшијата си зеде поголем телевизор, ти ме натера и ние да си купиме. Кажи ми сега што да правиме?

– Зошто? Што направи пак сега тој?

– Е па си зел нова жена…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ме прати Васе. Рече дека ќе сум ти легнал…

На брегот од Охридското езеро уметник црта пејсаж…