во ,

Кога ќе заспијат твоите, ти фрли денарче да лупне покрај прозоров…

Се сакале Влав и Влаинка ама таа на трети тој на први спрат.

И вика тој:

– Кога ќе заспијат твоите, ти фрли денарче да лупне покрај прозоров и ја ќе дојдам.

Арно…


Бива 01ч она фрла денарче.

Чекај чекај, чекај чекај, го нема…

Излегува во 04ч пред влез…

– Што правиш бе?

– Не можам ма да го најдам денарчето…

– Со врвка го фрлив будала еден, во мене е…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

17 актери на кои малкумина се сеќаваат како изгледале во младоста

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам, зошто ако го добиеш значи дека ти стигнало…