во ,

Кога ќе умрам да ме закопате до Тито!

Бабата (мајка на жената) легнала тешко болна.

Го викнала зетот, му дава 10.000 ЕУР и му вика:

„Кога ќе умрам да ме закопате до Тито!“

Го немало зетот цел ден, вечерта се враќа задишан и и вели:

„Бабо, не прашувај како, договорив, ќе те закопаме до Тито, ама погребот треба да биди најкасно задутре!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

23 Луѓе кои ги покажаа богатствата во нивните кутии за накит

18 Хотели кои сакаа да се истакнат. И го направија тоа брилијантно