во ,

Колешке, да не паднавте на испит?

Реклама

Студентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува:

– Колешке, да не паднавте на испит?

– НЕЕ!

– Колешке, може би не успеавте да го заверите семестарот?

– НЕЕ! – плаче студентката.

– Со студентскиот дом ли имате проблем?


– НЕЕ! – пак плаче.

– Па за кој к** плачеш тогаш?

– За каков и да еее…


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перо и Митра првата брачна ноќ решиле да ја поминат во некој ексклузивен хотел…

Сакате да одите во рајот или во пеколот?