во ,

Колку за анестезијата?

Пациент прашува анестезиолог:

– Колку за анестезијата?


– 500 евра.

– Не е тоа многу за едно онесвестување?!

– А, не. Онесвестувањето е бесплатно. 500 евра е за да те вратам назад.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Илустрации кои докажуваат дека училиштето не е лесна задача ниту за децата, ниту за родителите

11 Едноставни и практични трикови кои ќе ви се најдат во секој хотел