во ,

Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор…


Комшии прават муабет:

– Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор, или на тераса или на улица?

– Па да, не сакам комшиите да помислат дека ја тепам!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Абе Иване нели ти кажав пред да почнаш да се тепаш…

Мамо, зошто оној мавта со стапот?