во ,

Кондуктер проверува карти во автобусот и прашува еден човек…

Кондуктер проверува карти во автобусот и прашува еден човек:

– Имате карта?

– What?

– Карта ве молам.

– Excuse me?

– Карта господине!

– I don’t understand you!

– Your ticket please.

– Што?

Што мислиш?

33 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

14 Познати личности кои повеќе не изгледаат како што ги паметиме

16 Десерти кои се толку совршени што ќе сакате да ги сликате пред да ги изедете