во ,

Која е разликата помеѓу Ред Бул и ракија…

Реклама

Која е разликата помеѓу Ред Бул и ракија?

Од Ред Бул добиваш крилја, а од ракија погон на сите четири.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Стои пијаница на автобуска станица, доаѓа автобус и му приоѓа баба и го прашува…

12 Вистинити приказни за луѓе кои излегле на нивниот состанок