во ,

Која е разликата помеѓу сонцето и тештата…

Реклама

Која е разликата помеѓу сонцето и тештата?

– Нема разлика, не можеш долго да гледаш ни во едното ни во другото.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто балерините танцуваат на прсти…

Маж и жена одат на одмор на езеро…