во , ,

КУМАНОВАЦ: Кој е ?


Касно у ноќ звони звонче:

КУМАНОВАЦ: Кој е ?

ПОЛИЦИЈА: Полиција отвори?!

КУМАНОВАЦ: Нема никој дома!


ПОЛИЦИЈА: А кој збори?!

КУМАНОВАЦ: Нема никој причинуеви се! ПОЛИЦИЈА: А што свети?!

КУМАНОВАЦ: Чекај с’г ќе угасу!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Подароци од луѓе чија фантазија не е ограничена на цвеќиња и картички

Јас сум поштена жена и ми е незгодно да те примам на ноќевање…