во , ,

Лежи пијаница покрај патот и наидува полицаец…

Реклама

Лежи пијаница покрај патот и наидува полицаец:

– Што лежиш тука?

– Ма, нешто изгубив.

– Што изгуби?

– Равнотежата!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат две секретарки…

15+ Родители кои од прва рака знаат дека децата не се само убава слика, туку и напорна работа