во ,

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат…

Реклама

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат.

– Мамо, зошто оној мавта со стапот?

– Сине тој е диригент.

– А зошто и се заканува со стапот на дебелана тетка?

– Ма не и се заканува…

– А зошто тогаш она вреска?


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Умираат тројца пријатели и чекаат ред кај Господ…

Оди зетот кај дедото и бабата. Дедото зачуден прашува…