во ,

Мали Џокица се вози со автобус и тој се расипува…

Реклама

Мали Џокица се вози со автобус и тој се расипува. Механичарите го поправаат. Излегува еден Џокица и им вели:

– Јас знам што е расипано.

Тие го бркаат, но не успеваат да го поправат автобусот.

Излегува Џокица повторно и повторува:

– Јас знам што е расипано. Тие пак го бркаат, и по еден час не направиле ништо.

Повторно Џокица излегува и повторува:

– Јас знам што е расипано.


– Па добро, кажи, што е расипано?

Мали Џокица:

– Автобусот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како изгледаат мајките на 15-те најжешки жени

Влегува Трпе во автобус и му вели на кондуктерот…