во ,

Мамо мамо, тато се заканува дека ќе се фрли…

Реклама

Малиот Трпе оди кај Трпана и и вели:

– Мамо мамо, тато се заканува дека ќе се фрли од терасата!!

Трпана смирено му одговара:

– Оди сине и кажи му на тато да не се занесува. Мама му наби рогови, а не крила!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Првата мува: За мене го*но со кромит…

18 Луѓе кои останале запрепастени од тоа што им било послужено во ресторан