во ,

Мамо, мамо, ќе ме пуштиш ли на банџи?

– Мамо, мамо, ќе ме пуштиш ли на банџи?

– Во никој случај!

– Но зошто!? Сите мои другари ќе одат.

– А, другарите ако ти речат да скокнеш од некој мост, ќе скокнеш ли, а?

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

А сакаш овој пат да го направиме на бразилски начин?

30 Неверојатни илустрации кои оддаваат почит на борбата со пожарите во Австралија