во ,

Мила, може да си ја извршам брачната обврска?

Богат 90 годишен дедо се оженил со некоја доста помлада од него, 25 годишна женска.

Прва брачна ноќ. Дедото чука на вратата од спалната и вели:

– Мила, може да си ја извршам брачната обврска?

– Секако.

Дедото влегува во спалната, завршуваат работа и излегува.

После неколку минути пак се враќаа. Дедото пак завршува работа и си оди. Така повеќе пати се повторува и на 17-тиот пат женската не издржала и го прашала:

– Мажу, како може човек на твоја возраст да има секс 17 пати?

Дедото се плеска со раката по челото:

– 17 пати?! Ебати склерозата…

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

13 Колеги од работа за кои не е јасно како се трпат во една иста просторија

Трпе бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта…