во ,

Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат…

Реклама

Нов затвореник штотуку пристигнат во затворот. Чуварот го теши:

– Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат. Тука животот баш ни е возбудлив. Секој ден е со разна тематика. Понеделник е ден за фудбал. Сите трчаме по топката во дворот. Ти сакаш ли фудбал?

– Паа, не. Не го сакам спортот.

– Ех, добро. Вторник ќе ти се допадне – тогаш играме карти, шах, што сакаш. Сакаш ли карти?

– Неее, не играм карти!

– Добро де, ете среда е ден за сeкс. Ти сeкс со жени ли сакаш или со мажи?

– Со жени!

– Ееее, тоа значи и средата нема да ти се допадне…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Злато, ако ме сакаш, оди до тобакото, купи едно шише вино да пивнеме…

Слушај комшија, секој пат кога жена ми ќе ме изневери со друг заковај по еден клинец на вратата…