во ,

Младоженецот го прашува попот колку треба да плати за венчавката…

Реклама

Младоженецот го прашува попот колку треба да плати за венчавката.

– Обичај е да се плати во сооднос со убавината на невестата.

Младоженецот му дава 100 евра а Попот се приближува до невестата, ѝ го подига велот за да ја погледне и му вели на младоженецот:

– Почекајте да ви донесам кусур.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Французин, Шпанец и Србин во рајот се прашуваат меѓусебно како завршиле овде…

Наставникот влегува во училницата и ги затекнува сите ученици во клупите освен еден, кој нешто работи во аголот на училницата…