во ,

Момчето ја прашува девојката во која е вљубен веќе подолго време…

Реклама

Момчето ја прашува девојката во која е вљубен веќе подолго време:

– Кажи ми искрено, какви се моите шанси кај тебе?

– Па, ете, искрено, засега си втор на ред.

– А кој е прв?

– Било кој.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пијан човек оди по главната улица, застанува и почнува да…

Решиле Американците да ја испитаат штетноста на алкохолот, па дале на еден глушец да испие чаша виски…