во ,

Момче во такси јаде чоколадо и таксистот му вели…

Реклама
Момче во такси јаде чоколадо и таксистот му вели:

– Тоа ќе ти ги уништи забите.

Момчето одговара:

– Мојот дедо живееше 102 години.

– Затоа што јадеше чоколадо?

– Не, туку затоа што си ja гледаше своја работа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го прашува бабата внукот…

Седи Мујо на WC школката, се напнува и вика…