во ,

Мујице сине, ти си само четврто одделение, а веќе пушиш!

Мујо го фатил малиот Мујо како пуши и му се дере:

– „Мујице сине, ти си само четврто одделение, а веќе пушиш!”

– „Па, тато и ти си пушел во четврто одделение“.


– “Да сине, ама јас имам 18 години!”


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што би направила ако слууууууучајно ме фатиш во кревет со друга?

Може ли да одам до пекарата, ќе умрам од глад?