во ,

Мујо го прашува  Хасо…

Реклама

Мујо го прашува  Хасо:

– Зошто седиш на прозорецот додека твојата жена пее?

Хасо:

– За да не помислат луѓето дека ја тепам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мујо и Хасо снајперисти седат во кула и набљудуваат…

Го прашува бабата внукот…