во ,

Мујо и Фата биле на скијање на алпите. Кога се вратиле, седнале Мујо и Хасо да пијат кафе…

Мујо и Фата биле на скијање на алпите. Кога се вратиле, седнале Мујо и Хасо да пијат кафе, па Хасо го прашува: – И пријателе, како скија Фата?

А на тоа Мујо:


– Ма како гром!

Хасо изненадено:

– Ту бре, толку добро?

Мујо му одговорил:

– Ма не бре, секој пат во различно дрво!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 Реалистични илустрации прикажуваат застарени верувања и стереотипи за жените

Итар Пејо си купил нов автомобил директно од производителот, бил бескрајно навреден…