во ,

Мујо и Хасо снајперисти седат во кула и набљудуваат…

Реклама

Мујо и Хасо снајперисти седат во кула и набљудуваат, па вели Хасо:

– Го гледаш ли оној долу со капата?

– Не!

– Ма оној, што се чеша…

– Не!

– Дај ја пушката – ја зема пушката и го погодува


– Е сега, го гледаш ли оној што падна?

– Го гледам!

– Е, тоа ми е братучед!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Невести кои ги отфрлија традициите и носеа шарени венчаници

Мујо го прашува  Хасо…