во

Му купиле на малиот Трпе патики…

Реклама

Му купиле на малиот Трпе патики. Тој почнал да им се радува. Но првите денови тој не ги вадел од кутијата.

– Абе Трпе, зошто не ги носиш новите патики што ти ги купивме пред 2 дена?

– Мамо, па продавачката рече дека првите 2-3 дена можат да ми направат плускавици, па затоа решив да ги носам по 2-3 дена!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од…

Мамо, ќе имаме тест по географија…