во , ,

Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс….

Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс. Кога му го врачиле подарокот, тој го бендисал, но рекол дека не го разбира.

Му објасниле дека всушност многу лесно се познава колку е часот – кога двете стрелки се горе е дванаесет, а кога се долу е шест и пол.

Следниот ден мафијашот стои на улица и го чека шефот. Покрај него поминува едно девојче и го прашува:

– Чичко, колку е часот?

Мафијашот фрла еден тежок поглед кон својот елегантен часовник, размислува кратко време и вели:

– Рано е да се каже…

Што мислиш?

9 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

28 Чудни слики за кои нема никакво објаснување

Фотограф го сликал овој прозорец цели 12 години до неговиот последен момент