во ,

Началникот на полицијата држи говор пред новите полицајци…


Началникот на полицијата држи говор пред новите полицајци во неговата станица.:

– Од вас барам само едно.

– А тоа се две работи.

– Работа, ред и дисциплина!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Еурокрем имате ли?

Блажо, шо е тоа ситуација…