во ,

Најавувачот во циркусот со мегафон во раката излегол пред публиката со еден човек…

Реклама

Најавувачот во циркусот со мегафон во раката излегол пред публиката со еден човек.

– Дами и господа, ова е човекот со неверојатно помнење. Тој сега ќе се измоча по гледачите од првиот ред.

Кога го слушнале тоа, сите од првиот ред станале и седнале каде стигнале.

– Дами и господа, реков, човекот со неверојатно помнење!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пациентот доаѓа кај докторот и вели…

8 Луѓе кои сега ќе размислат двапати пред да поканат некој да ги посети