во ,

Некои скопски населби и села на англиски јазик…

Реклама

Некои скопски населби и села на англиски јазик:

– Центар – Center

– Аеродром – Airport

– Маџари – Hungarians

– Ѓорче Петров – George Peterson

– Козле – Little goat

– Лисиче – Little fox


– Кисела вода – Acidic water (Sparkling water)

– Трубарево – Trumpet in

– Марино – Marin’s


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Голем Водач, дај на Млад Воин една жена. Млад Воин сега доволно голем за жена!

Кога комшијата си купи нова кола, ти ме натера и ние да си купиме…