во ,

Некоја жена седела до поп во авион и го замолила…

Реклама

Некоја жена седела до поп во авион и го замолила:

– Попе ќе можете ли да ми помогнете?

– Ако е во моја моќ ќерко.

– Имам еден скап апарат за депилација, кој што никогаш не е употребен, ќе можете ли да го ставите под мантијата и да го пренесете преку царина, ако ми го најдат сигурно ќе платам голема царина.

– Ќерко јас не смеам да лажам, но сепак дајте ми го.

Кога се симнале од авионот, цариникот го прашал попот:

– Попе имате ли нешто да пријавите?

– Па од главата до половината немам.


– А од половината надоле?

– Имам апарат за жени што никогаш не е употребен

– Ха ха ха, следниот.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот се враќа дома од воена мисија во Ирак…

Неготински разговор за кафе…