во ,

Немам некаква специјална желба, истото што и ти!

Се запознав со една убава жена. Ја водам во еден одличен ресторан, го викам келнерот и ја прашувам:

– Што ќе се напиеш?

Реклама

А таа тивка, нежна и скромна, одвај промрморува:

– Немам некаква специјална желба, истото што и ти!

Тогаш јас смело му велам на келнерот:

– Две големи водки и два џуса од портокал!

Во тој момент таа буквално зазрачи од среќа. Ме погледна со палав поглед и му рече тивко на келнерот:

– Е па тогаш и за мене 2 големи водки со два џуса од портокал! И по едно пиво!


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо и Мара на нивата работат, и на Блажо му идет СМС од швалерката…

СМС од секретарката: Шефе, бремена сум.