во ,

Не и треба пеглање на колава. Само дувај во ауспухот и сама ќе се исправи.

Отишла плавуша со исчукана кола во сервис за пеглање. Сервисерот решил да се позафркава малку па и рекол:

– Не и треба пеглање на колава. Само дувај во ауспухот и сама ќе се исправи.


Се вратила дома плавушата и почнала да дува во ауспуфот ама ништо не се случило со колата. Додека оваа дувала поминала некоја друга правуша и ја прашала:

– Што правиш ма?

Објаснувала оваа што прави, а другата со смеење искоментирала:

– Па како ќе ти се исправат дупките на колата кога прозорците си ги оставила отворени!


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Луѓе кои успеале да го откријат одговорот на прашањето „Што се случува кога…”

Слушнавте ли кој умрел?