во ,

Новинар оди во психијатриска болница и го прашува докторот како знае кој е луд, а кој не…

Реклама

Новинар оди во психијатриска болница и го прашува докторот како знае кој е луд, а кој не.

Докторот вели:

– Ние ја полниме кадата со вода и им даваме лажица, чаша и кофа да ја испразнат кадата.

Новинарот:

– Па со кофата, нели докторе?

Докторот:

– Не. Тие што се нормални го вадат чепот од кадата… А вие, сакате соба со балкон или без?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена го прашува мажот…

Старец и старица поминуваат низ паркот…